Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Για το οικόπεδο της ΔΑΡΙΓΚ


ΔΑΡΙΓΚ
Στις 29 Φεβρουαρίου για άλλη μια φορά γίνεται πλειστηριασμός για το οικόπεδο της εταιρείας Δάριγκ. Παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις του Δημάρχου προς το σωματείο των εργαζομένων, αλλά και προς τους πολίτες της Χαλκίδας για την αγορά του οικοπέδου, δεν φαίνεται και αυτή την φορά διατεθειμένος να το πράξει, προφασιζόμενος την αδυναμία δανειοδότησης, λόγω της γενικής οικονομικής κατάστασης και παρά το γεγονός ότι ο Δήμος εμφανίζεται με πλεόνασμα 11 εκατομμυρίων ευρώ.
Οι λόγοι που επιβάλλουν την αγορά του οικοπέδου είναι ευνόητοι. Θα μπορέσουν οι απολυμένοι εργαζόμενοι να πάρουν μέρος των αποζημιώσεων και δεδουλευμένων, ενώ θα περάσει στην κυριότητα του Δήμου ένα πολλαπλάσιας αξίας οικόπεδο όπου στην έκταση του αναπτύσσοντας χώρους πρασίνου και πολιτισμού δεν θα αλλάξει μόνον την εικόνα της συγκεκριμένης περιοχής αλλά όλης της Χαλκίδας.
Αν η οικονομική δυσπραγία είναι πραγματική προτείνουμε την δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης που με την διάθεση των μετοχών της θα συγκεντρώσει τα απαραίτητα κεφάλαια για την αγορά.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΡΕΥΜΑ ΕΥΡΙΠΟΥ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου